Over ons

Luxury B&B Villa Tauro is de juiste plek voor diegene die op zoek zijn naar een combinatie van charme, rust, stilte en een gunstige ligging om de omgeving te verkennen.

HET VERHAAL VAN

Villa Tauro

Luxury B&B Villa Tauro is de juiste plek voor diegene die op zoek zijn naar een combinatie van charme, rust, stilte en een gunstige ligging om de omgeving te verkennen. In januari 2021 hebben wij, Jean-Paul en Amber Nederland achtergelaten voor het charmante Spanje. Na 15 jaar een horecazaak te hebben gehad in Haarlem vonden wij het tijd om het roer om te gooien en dit mooie avontuur samen aan te gaan.

Na een aantal maanden is de villa helemaal ingericht naar de smaak van ons en klaar om gasten te ontvangen in dit mooie pareltje in de Riviera del Sol. Samen met onze zoon Bowy en de hondjes Dax en Nia hebben wij samen onze nieuwe thuishaven gevonden. Ons doel is om een verblijf bij ons voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daarom zullen wij er alles aan doen om het jullie naar wens te maken en verwelkomen wij jullie graag in onze Luxury B&B Villa Tauro.